people

Delgado'yu 6 ay unutun

Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mete Düren Delgado'nun durumunun ciddi olduğunu ve en az 6 ay Beşiktaş'a katkı sağlayamayacağını kaydetti.

Prof. Dr. Düren, AA'ya şunları söyledi.''Delgado'nun, bu ameliyatı olduktan 6 ay sonra oynaması gerekir. 3 ay sonra da oynar ama şikayetleri tekrar başlar. Sorunun sıfırlanması açısından 6 aylık sürecin olması gerektiğini ifade ediyorum. Yönetim kurulu, 'Delgado bizim sözleşmeli oyuncumuz, devam edeceğiz ve kendisini satmayacağız' derse, bu oyuncunun 6 ay hesaba katılmaması gerekiyor. Fakat oyuncu sözleşmedeki belli tasarrufları düşünerek 3 ay sonra dönebileceğini söyleyebilir. Bu durumda 3 hafta sonra aynı sıkıntıyı yaşamaya başlar.''

Delgado'nun yaşadığı sakatlıkta, kalıcı bir çözümün üretilmesinin önemli olduğunu vurgulayan Mete Düren, ''Arada bir oynatılır düşüncesi olursa, 3 ay sonra sahalara dönebilir. Delgado'nun ameliyatı büyük bir şey değil. Ameliyat bile değil. Dizi açılıyor ve sorunlu bölgenin kanlanması arttırılarak, oluşan ödemin geçirilmesi sağlanıyor'' dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder