people

Rönesans Fuarcılık tarafından bu yıl 34'üncü kez kapılarını açacak olan Compex Fuarı, teknoloji tutkunlarını bekliyor

Rönesans Fuarcılık tarafından her yıl düzenlenen Compex Uluslararası Bilgisayar, Tüketici ve Ev Elektroniği Fuarı kapılarını 34’üncü kez ziyaretçilerine açıyor. Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde, 22 Kasım’a kadar sürecek fuarda, üst düzey teknoloji markaları en yeni ürünlerini sergileyecekler. Türk Telekom, TTNET, Toshiba, Lenovo, General Mobile, Bimeks, Develope, THY/Anadolu Jet ve Asel Grup Crestron, ESET başta olmak üzere pek çok firma ve uluslararası kuruluşun katılacağı Compex 2009’da, teknoloji tutkunları en yeni ürünleri yakından tanıma fırsatını bulacak.

EN YENİ ÜRÜNLER

Compex Fuarı’nda bilgisayar firmaları, yazılım ve donanım üreticileri, telekomünikasyon firmaları, akıllı ev elektroniği firmaları, LCD TV’ler, uzaktan kumandalı güvenlik sistemleri, internet firmaları, navigasyon cihazları, web portalları, dijital iletişim servis sağlayıcıları, dijital fotoğraf makineleri ve gereçleri üreticileri, çift sim kartlı cep telefonu ithalatçıları, akıllı ofis ve dijital yaşam teknolojileri, dijital teknolojiyi kullanan beyaz eşya üreticileri, eğitim firmaları ve medya kuruluşları, teknoloji tutkunlarına en son teknolojiyle geliştirilen ürünlerini tanıtacaklar. Fuar alanında kurulacak oyun ve eğlence alanlarında ise en yeni digital oyunları oynama fırsatını bulacak olan ziyaretçiler, düzenlenen yarışmalarla da farklı bir heyecan yaşayacaklar.

100 BİN KİŞİ BEKLENİYOR

Ziyaretçilerin www.compex.com.tr adresinden ücretsiz davetiye alabilecekleri fuarı yaklaşık 100 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Rönesans Fuarcılık Başkanı İsmet Göksel, Compex Fuarı’nın bir gelenek haline geldiğini belirterek “Bu yıl 34’üncüsünü düzenleyeceğimiz, bilişim dünyasının önde gelen firmalarının ve sektör temsilcilerinin, ürünlerini geniş kitlelere tanıtma imkanı bulacakları Compex Uluslararası Bilgisayar Fuarı, teknolojilerin buluşma noktası olarak kabul ediliyor. Compex, insanları en son teknolojiyle buluşturan, teknolojiyi kullanmaya yönlendiren bir organizasyon” dedi.

Fuar dünyaya TTNET’le bağlanacak

Compex Fuarı’nın iletişim altyapısı, Türkiye’nin lider internet servis sağlayıcısı TTNET tarafından sağlanacak. Katılımcılar ve ziyaretçiler internete TTNET WiFi ile hızlı ve kaliteli bağlanacak. Ev ve iş yeri dışında hem hızlı hem de güvenli internet erişimi sağlayan TTNET WiFi ile Türkiye’nin 81 ilinde havaalanlarından otellere, alışveriş merkezlerinden kafelere ve restaurantlara kadar 5 bin 500’ü aşkın servis noktasından WiFi uyumlu cihazlarla internete bağlanmak mümkün. TTNET müşterileri hediye dakikalar ile saatlerce ücretsiz TTNET WiFi internet erişiminden faydalanırken, TTNET müşterisi olmayanlar ise TTNET WiFi noktalarında ödeme yaparak ya da karşılama sayfasından kredi kartıyla kullanıcı adı ve şifresi alarak internete erişebiliyor.

Sobee futbol oynatacak

Bu yıl 34’üncü kez kapılarını ziyaretçilerine açacak olan Compex’te düzenlenecek aktiviteler bu yıl daha da renkleniyor. Digital oyunların yanı sıra Türk Telekom şirketler grubu kuruluşu olan Sobee’nin büyük ilgi çekmesi beklenen ‘I can Football’ adlı internet oyunu fuar alanı içine kurulacak devasa boyutlardaki sahada oynanacak. Türk futbol dünyasının yıldız isimlerinin de katılacağı bu oyunun dünya lansmanı ilk kez Compex 2009’da gerçekleştirecek.

Güvenliğin doğru adresi fuarda

ESET, Compex Fuarı’nda, NOD32 ve Eset Smart Security’nin en yeni sürümlerinin yanı sıra dünyanın ilk Türkçe mobil antivirüs yazılımını tanıtıyor. 3G uygulamasıyla giderek daha çok yaygınlaşan mobil internet ve akıllı telefonlara yönelik ilk Türkçe mobil antivirüs yazılımı olan ESET Mobile Antivirus, hızlı ve derinlemesine tarama özelliği ile mobil iletişime önem veren kullanıcılar ve işletmeler için ideal bir ürün olarak ortaya çıkıyor. ESET standının sürprizlerinden biri ise ‘Virus Killer’ oyunu olacak. Oyun standında ziyaretçiler virüs avına çıkacak.

Bimeks’te fuara özel indirim

Compex 2009’un Resmi Mağaza Sponsoru olan teknoloji marketi Bimeks, 750 metrekarelik alanda en kaliteli ürünleri en uygun fiyatla alıcılarına ulaştıracak. Fuarın tek satış noktası olan Bimeks, bilgisayarlar, cep telefonları, yazıcılar, fotoğraf makineleri, harici diskler gibi yüzlerce üründe çok özel fırsatlar sunuyor. Bimeks Compex Mağazası’nda Olympus fotoğraf makinesi 267 TL (KDV dahil) yerine 197 TL (KDV dahil), Lenovo notebook 699 dolar+KDV yerine 497 dolar+KDV, Nokia cep telefonu 599 TL (KDV dahil) yerine 499 TL (KDV dahil) fiyatıyla dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder