people

Bilgisayarınız Windows 7 kurmaya uygun mu hemen öğrenin

Upgrade Advisor 2.0 Türkçe Windows 7 Yükseltme Danışmanı

Bilgisayarınızın Windows 7 kullanmaya hazır olup olmadığını görmek için Windows 7 Yükseltme Danışmanı'nı karşıdan yükleyip çalıştırın. Donanımınızı, aygıtlarınızı ve yüklü programlarınızı bilinen uyumluluk sorunları olup olmadığını belirlemek için tarar, bulunan olası sorunları nasıl çözeceğiniz konusunda yol gösterir ve yükseltme yapmadan önce yapmanız gerekenler konusunda önerilerde bulunur.

Genel Bakış
Başlamadan önce: Yazıcılar, harici sabit diskler ve tarayıcılar gibi, kontrol ettiğiniz bilgisayarla düzenli olarak kullandığınız tüm USB aygıtlarını ve diğer aygıtları bağlayıp açtığınızdan emin olun.

Windows 7 Yükseltme Danışmanı bilgisayarınızı tarayarak olası uyumluluk sorunlarını belirler ve sizi Windows 7 yükseltme seçenekleriniz hakkında bilgilendirir. Birkaç dakika içinde, bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığının ve donanımınız, aygıtlarınız ve yüklü programlarınızla ilgili bilinen uyumluluk sorunları olup olmadığının açıklandığı, ayrıca Windows 7'yi bilgisayarınıza yüklemeden önce yapmanız gerekenlerin ele alındığı bir rapor elde edersiniz.

Sistem Gereksinimleri
Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows 7; Windows Vista; Windows XP Service Pack 2

Windows XP çalıştırılıyorsa .NET Framework 2.0 veya daha ileri sürümü

Yönergeler
Windows 7 Yükseltme Danışmanı'nı yüklemek için Windows7UpgradeAdvisorSetup.exe dosyasını karşıdan yükleyin ve çalıştırın.

Bilgisayarınızda Windows XP çalışıyorsa, kurulum programı .NET Framework 2.0'ın yüklü olup olmadığını kontrol edecektir.

.NET Framework 2.0'ın yüklü olmadığı belirlenirse kurulum programı yüklenmesine yardımcı olur.

Yazıcılar, harici sabit diskler ve tarayıcılar gibi, kontrol ettiğiniz bilgisayarla düzenli olarak kullandığınız tüm USB aygıtlarını ve diğer aygıtları bağlayın ve açın.

Windows 7 Yükseltme Danışmanı'nı Başlat menüsünden veya masaüstünden çalıştırtırın...

0 yorum:

Yorum Gönder