people

Windows 7 hayatı kolaylaştıracak



Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Münir Kundakçı, Windows 7'nin her gün yapılan işlemlerin daha kolay yapılmasını sağlayacağını söyledi.

Kundakçı, Zorlu Grand Otel'de Microsoft ürünlerinin tanıtımı için düzenlenen lansman toplantısında yaptığı konuşmada, Microsoft Türkiye olarak, 'İşte Yeni Verimlilik' teması ile Windows 7, Windows Server 2008 R2 ve Exchange Server 2010 ürünlerinin yeniliklerinin kullanıcılara yaşatacağı avantajları tanıtmayı amaçladıklarını belirtti.

Yine programların günlük hayatı kolaylaştırmak için özel olarak tasarlandığını ifade eden Kundakçı, şunları söyledi:
''Windows 7, her gün yapılan işlemlerin daha kolay yapılması sağlayacaktır. Sadece iki tıklamayla tüm fotoğraflarınıza, müziklerinize, videolarınıza ve dokümanlarınıza ulaşabileceksiniz. Daha hızlı uyku moduna geçme ve tekrar başlama özelliğiyle Windows 7 ile zamandan kazanılacak. Sık kullandığınız programları görev çubuğuna etiketleyebileceksiniz. Kablosuz ağlara bu program ile kolayca bağlanabilecek. Dokümanlar ise kolayca bulunabilecek.''

Windows 7'yi çekici kılan bir diğer özelliğin ise 'uyumluluk modu' olduğunu vurgulayan Kundakçı, ''Windows 7 sanallaştırma teknolojisini destekleyen bir yapıdadır. Aero temasını uzak masaüstünde ve sanal bilgisayarda kullanabilirsiniz'' dedi.
Kundakçı, küçük ve orta ölçekli işletmeler için Windows 7 profesyonel sürümünün getirdiği yenilikler olduğunu da kaydetti.

0 yorum:

Yorum Gönder