people

3G Teknolojisinin Zararları

3G Teknolojisi belki bizi bir adım ileri götürüyor, belki de biz böyle olduğunu sanıyoruz. Aslında 3G teknolojisi hepimizin hayatını karartacak!

30 Temmuz gecesinden bu yana faydalarına ve bize getirdiği olumlu yönlerini anlattık. Aslında 3G teknolojisi hepimizin hayatını karartacak kadar tehlikeli. Hele ki son günlerde 3G için yeniden inşa edilen baz istasyonları sayesinde artık çevreye on misli daha fazla radyasyon yayılıyor. Sesli konuşmadan ve mesajlaşmadan daha çok radyasyon yayan görüntülü konuşma teknolojisi uzun süre kullananlarda baş ağrısı ve yoğun stres yaşayabilirler.

Almanya’da yapılan araştırmaya bakılır ise; ocuklarda erken ergenlik ve obezite, kadınlarda menopoz sorunlarında artışlar ortaya çıkmış olacak. Alerjik vakalarda çok büyük artışlar gözlenmiş olacak. Kalp ameliyatı, baypas ve kalp pili ile yaşayan insanlar İstanbul gibi metropollerde yaşayamaz hale gelecek.

Bu hastalıklardan nasıl korunabiliriz diyorsanız; cep telefonunu oldukça az kullanmaya gayret edeceksiniz. Özellik ile görüntülü konuşma teknolojisini kullanıyorsanız, cihazı vücudunuzdan oldukça uzak tutmaya çalışınız.

0 yorum:

Yorum Gönder